Varumärkesutvecklare vin & mat, marknadsförare – Åsa Neumann

Åsa Neumann, Varumärkesutvecklare vin och mat, marknadsförare, Neumann Brand Factory

Varumärkesutvecklare vin och mat, Åsa Neumann, Seniorkonsult Direkt

Varumärkesutvecklare vin och mat, Åsa Neumann, Seniorkonsult Direkt

Åsa Neumann är certifierad sommelier och har jobbat i över tjugo år i vinbranschen som produktchef, kategorichef och marknadschef. Hon driver Neumann Brand Factory och är specialiserad på att utveckla varumärken, ta fram nya produktkoncept och marknadsföra vin och mat. 

Åsas kompetens sträcker sig genom en hel process. Denna innefattar utveckling av produkter och varumärken,framtagande av säljande design och produktkvalitet samt definiering av målgrupp och kommunikations-strategi. Hon har ett brett och etablerat kontaktnät med reklambyråer, mediebyråer och designutvecklare. Åsa Neumanns specialistkompetens är att jobba med förpackningsdesign och varumärkes-kommunikation. På detta sätt ökas försäljningen och marknadspositionen stärks för kundernas varumärken.

 

Åsa har lång erfarenhet av att samarbeta med vinföretag runt om i världen för att hitta rätt vin till en offertförfrågan eller för ett proaktivt syfte att presentera för Systembolagets inköpare. Hon har också jobbat med dagligvaruhandeln som KAM (Key Account Manager) för alkoholfria drycker såsom Blossa alkoholfri Glögg och Chapel Hill alkoholfritt vin.

Åsa har genomfört utbildningen The Academy for Human Rights i Business/CSR Sweden med Parul Sharma via branschorganisationen SVL (Sveriges Vin och Sprit Leverantörer).

När du anlitar Åsa Neumann så möter du en kunnig och erfaren marknadsförare, med kommersiell förståelse och hög grad av kreativitet. Det är varumärken som Åsa brinner för och hur man bäst utvecklar och växer dem starka. Vinkunskap är central för Åsa men hon arbetar främst med marknadsföring och varumärken. Det är hennes specialistkunskaper som kan appliceras på såväl vin som mat eller andra snabbrörliga konsumentvaror.

Kontaktuppgifter till Åsa Neumann