Etikettarkiv: tidningar

Grafisk formgivare, originalare och fotograf – Stefan Raabe

Stefan Raabe, grafisk formgivare, originalare och fotograf

Stefan Raabe, grafisk formgivare, originalare och fotograf, Stefan Raabe AB

Stefan Raabe, grafisk formgivare, originalare och fotograf, Stefan Raabe AB

Stefan Raabe har arbetat inom den grafiska branschen sedan 1993. Till en början arbetade han som anställd på reklambyråerna Lowe Brindfors, Rönnberg McCann och Reklambyrån Monk.

2003 var Stefan Raabe med och startade upp Hummingbirds Advertising & Design och jobbade där i tre år.

2006 startade Stefan eget och har arbetat som frilans sedan dess på flera av Stockholms mest namnkunniga reklam- och designbyråer. Han har även arbetat inhouse på företag med egna grafiska avdelningar.

De uppdrag som Stefan arbetar med består främst av jobb där slutresultatet ska hamna på papper eller som pdf på webben. T.ex. logotyper, grafiska profiler, annonser, broschyrer, kataloger, tidningar, böcker, utomhuskampanjer eller förpackningar.

Stefan Raabe kan hjälpa till med att göra tryckfärdiga original från dina skisser om du inte har tid, möjlighet eller kunskap. Han kan också starta från ett blankt papper, ha ett idé/uppstartsmöte, avstämningar och ta projektet i hamn.

När du anlitar Stefan Raabe möts du av en duktig och lugn person med lång erfarenhet inom sina specialistområden som arbetar snabbt och effektivt.

Kontaktuppgifter till Stefan Raabe: stefanraabe@telia.com, 0707-33 50 72