Interimschef – Cecilia Ahlgren Fries

Cecilia Ahlgren Fries, interimschef och kommunikationsrådgivare, Ameni Business Consulting AB

Cecilia Ahlgren Fri<Interimschefes specialitet som interimschef är förändringsledning. Hon ser vilken organisation och spetskompetens som krävs för att öka närvaro och försäljning via digitala kanaler och plattformar.

Cecilias har mer än 25 års erfarenhet som chef inom marknad, kommunikation och affärsutveckling från ägarledda företag och globala organisationer.

Hon har arbetat med att utveckla en rad kända varumärken inom bland annat telekom, media, utbildning och snabbrörliga konsumentvaror.

Cecilia är en erfaren upphandlare av tjänster inom film, webb, PR och design med ett brett kontaktnät i Sverige och övriga Norden. Hon är certifierad styrelsemedlem vid Styrelse-akademin i Stockholm och har en civilekonomutbildning vid Stockholms universitet.

Några exempel på uppdrag som interimschef, är t f kommunikation & marknadsföringschef på Svenska Institutet för Standarder, SIS.  t f marknadschef på Rehband Anatomiska AB och Engage Sverige AB.

Några exempel på uppdrag är, ny hemsida för Danderyds Tennisklubb och registrering och skydd av varumärken inom EU för HR-företag (konfidentiellt). Andra exempel utvärdering av ett nytt OTC-preparat för Boehringer Ingelheim samt analys. Vidare har hon också tagit fram förslag till ny säljorganisation för Hyresgästföreningen i Uppsala.

Cecilia Ahlgren Fries har också volontäruppdrag som mentor för Novare Leadership Academy Program. Hon är styrelseledamot och ledare för Danderyds Tennisklubbs damsektion samt är styrelseledamot i Sandhamns Tennisklubb.

När du anlitar Cecilia Ahlgren Fries, möter du en person som är affärsmässig, lyhörd, kompetent, driven och tydlig i sin kommunikation. Cecilia har förmågan att snabbt och effektivt identifiera organisatoriska svagheter, Dessutom kan hon ge fokuserade lösningar på dessa och lyhört genomdriva lösningsförslagen.

Kontaktuppgifter till Cecilia Ahlgren Fries: cahlgrenfries@gmail.com, 0700 – 92 47 00