Innovationsrådgivare Annika Löfgren

Annika Löfgren, innovationsrådgivare, Kreo

Innovationsrådgivare, Annika Löfgren, Seniorkonsult Direkt

Innovationsrådgivare, Annika Löfgren

Annika Löfgren är är innovations-rådgivare. Hon är ekonom och har studerat innovationsledning vid Mälardalens högskola. Trendspaning, förändringsledning, kvalitets- och verksamhetsutveckling, Innovationsrådgivning och arbetslivets psykologi är också delar i utbildningen. Annika har erfarenhet av att vara rådgivare till unga entreprenörer bland annat som rådgivare åt UF-företagare på gymnasiet. Hon har också varit rådgivare åt en grupp elever i projektet Ung Entreprenör Torshälla. Under tre år var Annika verksamhetsledare för Idélab vid Mälardalens högskola parallellt med sitt företagande.

2000 grundade Annika Löfgren företaget KREO. Företaget erbjuder utbildningar och konsulttjänster för att stärka individers, teams och organisationers kreativa förmåga.

Processledning av workshops vid konferenser och planeringsdagar är tjänster som erbjuds av företaget . Utbildningen Mindset Innovation har genomförts på uppdrag av Nacka kommun med företagsledare i kommunen. Företagsledare inom besöksnäringen i Stockholms skärgård har genomgått utbildningen Innovativt ledarskap på uppdrag av Stockholm business region. Kreativ processledning och Entreprenörskap i skolan är andra kurser KREO genomfört på uppdrag av Mälardalens högskola. Med offentligt stöd har bolaget också arbetat med affärsutveckling inom start-up verksamheten vid flera inkubatorer och scienceparks i Sverige.

Annika kan hålla i en kreativ workshop och fungerar som en bra moderator.

Kontaktuppgifter till Annika Löfgren: annika@kreo.org, 070-210 94 35