Etikettarkiv: bolagsändring

Affärsrådgivare – Annika Hall

Annika Hall, Affärsrådgivare

 affärsutvecklare annika hall

Affärsutvecklare, Annika Hall, Seniorkonsult Direkt

Affärsrådgivare Annika Hall har en bakgrund som forskare i företagsekonomi från Internationella Handelshögskolan i Jönköping. Där hennes fokus varit familjeägda företag. Under drygt femton års tid har hon arbetat som föreläsare och rådgivare i frågor runt ägarförändringar och ägarstyrning i familjeägda/partnerägda företag, såväl som anställd som från eget bolag.

Typiska uppdrag handlar om att hjälpa ägare/ägarfamiljer i beslut kring strategiska ägarfrågor. Det kan t.ex. handla om att stödja familjer i processen runt ett generationsskifte. Andra gånger kan det handla om hjälpa ägare att skapa ett gemensamt ägardirektiv, exempelvis inför en utökning av ägarkretsen, eller som ett led i rekrytering av externa styrelseledamöter eller en extern vd.  Läs mer

Auktoriserad redovisningskonsult – Åsa Fontana

Åsa Fontana, auktoriserad redovisningskonsult, 3Hufvudgruppen AB

Auktoriserad redovisningskonsult
Åsa Fontana är auktoriserad redovisningskonsult med över 30 års erfarenhet. Hon driver 3Hufvudgruppen AB i Eskilstuna sedan 1987.

Bland uppdragsgivarna finns DW Medical AB, Eskilstuna Pantbank AB, Fristadens Bygg AB Mätteknik i Mälardalen,  Tuna Stängsel AB och Tumbo Möbler.

Åsa har också uppdragsgivare som är medlemmar i Seniorkonsult Direkt – ett bevis på att det fungerar fint med nätverkande mellan specialisterna.

Läs mer