Etikettarkiv: årsredovisning

Skribent, författare och PR-konsult – Anne Nilsson

Anne Nilsson, Skribent, författare och PR-konsult, Frilans Anne Nilsson

Skribent, författare och PR-konsult Anne Nilsson

Skribent, författare och PR-konsult Anne Nilsson, Frilans Anne Nilsson

Anne Nilsson erbjuder främst texter med koppling till hållbarhet, hållbar utveckling och hållbar affärsutveckling med ett fokus på års- och hållbarhetsredovisningar. Vid sidan av detta blandar hon då och då upp skrivandet med att författa böcker om livets goda i mat- och dryckesväg.

Med sin bakgrund som utbildad biolog och ekonom, miljökonsult på revisions- och konsultföretaget KPMG samt journalist som bevakat näringslivets hållbarhetsarbete under många år har Anne en gedigen grund att stå på. År 2008 valde hon att kombinera de två tidigare yrkesrollerna – konsulten och journalisten – för att jobba som skribent, författare och PR-konsult.

Läs mer

Auktoriserad redovisningskonsult – Åsa Fontana

Åsa Fontana, auktoriserad redovisningskonsult, 3Hufvudgruppen AB

Auktoriserad redovisningskonsult
Åsa Fontana är auktoriserad redovisningskonsult med över 30 års erfarenhet. Hon driver 3Hufvudgruppen AB i Eskilstuna sedan 1987.

Bland uppdragsgivarna finns DW Medical AB, Eskilstuna Pantbank AB, Fristadens Bygg AB Mätteknik i Mälardalen,  Tuna Stängsel AB och Tumbo Möbler.

Åsa har också uppdragsgivare som är medlemmar i Seniorkonsult Direkt – ett bevis på att det fungerar fint med nätverkande mellan specialisterna.

Läs mer