Kategoriarkiv: Skribenter

Hyr en skribent!

Skribent, författare och PR-konsult – Anne Nilsson

Anne Nilsson, Skribent, författare och PR-konsult, Frilans Anne Nilsson

Skribent, författare och PR-konsult Anne Nilsson

Skribent, författare och PR-konsult Anne Nilsson, Frilans Anne Nilsson

Anne Nilsson erbjuder främst texter med koppling till hållbarhet, hållbar utveckling och hållbar affärsutveckling med ett fokus på års- och hållbarhetsredovisningar. Vid sidan av detta blandar hon då och då upp skrivandet med att författa böcker om livets goda i mat- och dryckesväg.

Med sin bakgrund som utbildad biolog och ekonom, miljökonsult på revisions- och konsultföretaget KPMG samt journalist som bevakat näringslivets hållbarhetsarbete under många år har Anne en gedigen grund att stå på. År 2008 valde hon att kombinera de två tidigare yrkesrollerna – konsulten och journalisten – för att jobba som skribent, författare och PR-konsult.

 

 

Anne har skrivit böckerna Kaffe – världens dryck (2016), Kaffe (2010), Ost (2010), En handbok kaffe (2009) och Svensk Kaffebok (2007) som samtliga är utgivna på Grenadine Bokförlag. Hon är även medförfattare till boken Miljökommunikation och hållbar utveckling – stärk ditt varumärke och skapa affärsnytta (2009) utgiven på SIS Förlag.

Hon trivs med utmanande projekt där det finns stor potential att påverka i en positiv, hållbar riktning.  Några exempel på kunder är MTR, Billerud/Korsnäs, SL, Ernst & Young, Det Naturliga Steget och Sveriges Ingenjörer.

Anne Nilssons styrkor är att hon har ett stort engagemang, är tydlig, ärlig, mål- och resultatinriktad.

Kontaktuppgifter till Anne Nilsson.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInGoogle GmailEmail

Kommunikationsstrateg – Karin Falkeström

Karin Falkeström, kommunikationsstrateg, Lyssna Kommunikation

Kommunikationsstrateg

Karin Falkeström – Kommunikationsstrateg

Karin Falkeström har magisterexamen i strategisk kommunikation och 20 års erfarenhet av att leda, planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser. Hon är tillgänglig för enstaka uppdrag eller tillfällig resursförstärkning som strateg, skribent, projektledare eller ledare. Som diplomerad facilitator säkerställer hon att dina möten når förväntat resultat. Projektledare för framtagande av Diös Fastigheters digitala arbetsplats som fick utmärkelsen Nordens Bästa Intranät 2015, skribent av Diös Fastigheters årsredovisning tre år i rad.
Läs mer

FacebookTwitterGoogle+LinkedInGoogle GmailEmail

Ekonomi- och finansanalytiker – Pekka Kääntä

Pekka Kääntä, ekonomi- och finansanalytiker

Ekonomi- och finansanalytiker Pekka KääntäPekka Kääntä har en mycket bred erfarenhet när det gäller att bevaka svenska- och internationella konjunktur- och finansfrågor. Under mer än 25 år har han, ur lite olika perspektiv, följt och analyserat det som sker i vår omvärld.

I grunden är Pekka Kääntä konjukturanalytiker med tio års erfarenhet som analytiker och metodutvecklare på Konjunkturinstitutet. Sedan 2000-talet arbetar han både som skribent och mer direkt med investeringar på den finansiella marknaden. Läs mer

FacebookTwitterGoogle+LinkedInGoogle GmailEmail

Kommunikationsstrateg – Pia Boson

Pia Boson, kommunikationsstrateg, Bosons Byrå

kommunikationsstrateg Pia Boson

Fotograf: Stefan Pettersson

Pia Boson har arbetat med kampanj-planering sedan 1986, varav de senaste 20 åren i sitt eget företag, Bosons Byrå. Pia erbjuder bra beslutsunderlag inför strategiarbete, till exempel i form av målgrupps- och medieanalyser och inför planering av marknadskommunikation. Läs mer

FacebookTwitterGoogle+LinkedInGoogle GmailEmail